top of page

Waarom Foodvice?


- GEEN DIEET & DAAROM GOED VOL TE HOUDEN
Geen honger lijden ;)
Het doel is een blijvend, verantwoord en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen. Foodvice werkt niet met de instelling van een 'dieet', maar kijkt hoe kleine aanpassing grote veranderingen kunnen maken voor de langere termijn.

- MAATWERK & PERSOONLIJKE AANDACHT
De werkwijze van Foodvice is erop gericht om jou te leren bewuste keuzes te laten maken. Ieder persoon is uniek en heeft zijn/haar eigen persoonlijke wensen en doelen. Daarom is het belangrijk om jouw doel helder, realistisch en concreet te krijgen.

- FOCUS OP BODY & MIND; LEKKERDER IN JE VEL
Voeding en beweging hebben niet alleen ontzettend veel invloed op je lichaam, maar ook op je mind. Waardoor je je niet alleen lekkerder in je lichaam voelt, maar ook energieker.

-BGN ERKEND
WAAROM EEN BGN GEWICHTSCONSULENT?

Iedere BGN-gewichtsconsulent moet aan een aantal
kwaliteitsvoorwaarden voldoen:

✓     is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent
        van één van de geaccrediteerde opleidingen;
✓     volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te
        blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied;
✓     begeleidt cliënten volgens het BGN-behandelprotocol;
✓     volgt bij een geschil de BGN-klachtenprocedure;
✓     verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

De beroepsnaam gewichtsconsulent is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die dat wil, zich gewichtsconsulent mag noemen. De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland biedt informatie waar u een erkend BGN-gewichtsconsulent kunt vinden.

De BGN-gewichtsconsulent werkt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de wetenschap. 

20_10_mies_voodvice-096.jpg
20_10_mies_voodvice-075.jpg
IMG_2681.JPG
IMG_3125.JPG

Transformatie Lindsey


HET VERHAAL VAN LINDSEY

“Op deze foto’s sta ik beide met een wijntje, ik ben nog steeds gek op wijn! Ik heb in het proces bij Michelle geleerd om te doseren, dit betekent dat ik echt wel wijn kan drinken of een frietje kan eten maar niet meer van vrijdag tot zondag alles eten wat lekker is! Ik ben veel meer gaan letten op het aantal kcal wat ik eet en ga bewuster om met keuzes(En tuurlijk in het begin moet je echt wel iets harder werken)!
Ik was altijd ontevreden over mijn lichaam, de laatste tijd ben ik een stuk meer tevreden geworden. Ik voel mij energieker en fitter! Belangrijk is om hierbij te bewegen, ik vind het fijn om te bootcampen en met vriendinnen te wandelen. Twee vliegen in één klap; gezelligheid en verbranding! De grootste verandering is denk ik toch wel het anders en meer nadenken over wat je op eet & natuurlijk op onderzoek uitgaan wat leuke - simpele - gezonde recepten” 

Transformatie Collin


HET VERHAAL VAN COLLIN

“Een jaar geleden besloot ik dat ik gezonder wilde leven. Ik werd vegetariër en hoopte op die manier beter in mijn vel te gaan zitten. Na een aantal weken merkte ik dat ik juist weinig energie had en ook niet kon afvallen. Foodvice heeft mij geholpen om niet alleen af te vallen, maar mijn hele levensstijl aan te passen en toch nog alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Niet met een crashdieet, maar door een verandering in mijn eetgewoonte die op de lange termijn goed vol te houden is. Inmiddels voel ik me veel fitter en zit ik vol energie.” 

bottom of page